zaterdag 6 maart 2010

18 enzo...

Het is al weer een tijdje geleden sinds mijn laatste post. Maar ik heb wel een goed excuus. Ik ben namelijk 18 geworden, nu precies een week geleden, de 27e.

De laatste jaren waren niet makkelijk, verre van zelfs. Daarom ha mijn moeder een verassingfeest georganiseerd met alle mensen waar ik van houd en om geef! Lief hè!

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ook nog nooit zoveel cadeaus heb gekregen: van bloemen tot kettinkjes... Van mijn ouders had ik afgelopen zomer al een reis naar Canada gekregen, dat was een droom die in vervulling ging. Ik ben echt ontzettend verwend!! Hieronder een aantal foto's...Vind je de hanger niet schattig? Twee engeltjes samen aan het lezen. Ben er helemaal verliefd op. Ook is het erg handig dat het een hanger met een slotje is, zo kan je nog eens afwisselen,ik heb al gekeken en er zijn nog veel meer van zulke hangers..Wat o wat zou mijn nieuwe verslaving worden??? Nu mijn budget mee laten werken..

Ook ben ik weer even in de kringloop in de woonplaats van mijn ouders geweest waar ik dit op de kop heb getikt:
De bovenste twee afbeeldingen is hetzelfde emaille schaaltje,is het niet een leuke bodem? Ook het viooltjes schilderijtje is erg leuk en klein maar 2,5cm doorsnee. Nou ik heb iedergeval were mooi emaille gescoord..

Kijk morgen allemaal weer op mijn blog want er komt een verassing aan...

Liefs Liselot.

2 opmerkingen:

  1. Nog van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Wat ben je heerlijk verwend zeg. En mooie kringloopvondsten! Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd met je 18e. Leuke dingen heb je gekregen meis :)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je reageert!!