maandag 1 februari 2010

I love Barneveld

Barneveld?? Ja Barneveld..

Het dorp waar ik naar school ga, de MAS op precies te zijn. Zoals jullie misschien al wel hebben gelezen ging ik afgelopen zaterdag helpen met de Open dag. Wat ik heb gedaan is groepen rondleiden langs alle dierenverblijven. Erg leuk om te doen overigens.

Helaas zag ik de bus voor mijn neus wegrijden toen ik naar huis wou gaan.
Maar zoals Johan Cruijff al zei: ''Elk voordeel heb zijn nadeel.'' Zo ook deze keer...

Want Barneveld heeft hele leuke winkels; Een winkel heet de Maxx (ofzo?) waar alle stoffen voor 3euro de meter zijn, dat kon ik dus niet laten liggen. De volgende stofjes heb ik daar gekocht:
Van links naar rechts: Een stof met Engelse rozen waaruit ik een dekentje voor een popppenwiegje ga maken. Een ecru stof met rode print voor mijn moeder. Een lap met pauweveren voor een rokje voormijn buurmeisje(2jr.). Een rode stof met roze bloemetjes voor een rokje voor mijn nichtje(2jr.). Een stofje met servies erg leuk maar geen idee wat ik ermee ga doen.. Iemand een idee??

Ook was ik bij Fantasia een sieradenwinkeltje met opruiming...Kijk daar houden we van!!! Heb er twee kettingen gekocht voor 1euro per stuk..Een ''zilveren'' ketting voor mijn moeder en een ''houten'' ketting met een grote bedel en kleine bedeltjes, voor mijzelf.
Dit was het weer voor vandaag..
Tot Later,
Liselot.

2 opmerkingen:

 1. Ohhh ik zou er bijna naar Barneveld voor rijden, ik weet dat er ook een winkel van Max in Leeuwarden zit, ook zo heerlijk goedkoop.
  3 euro per meter!!! Geweldig toch. Je pauwenstof en je roze met koffiebekertjes vind ik helemaal mooi! Ideetjes wat ervan te maken? Tja, heb ideetjes genoeg, alleen te weinig tijd...;)

  Groetjes ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Liselot,

  Ik kom via de blog van Irma (Isis) even bij je kijken en scroll zo door je berichtjes heen en zie staan: Barneveld!
  Of all places, dat is mijn dorp!
  Ja, ik ken de Maxx ook, een heerlijk winkel vol met rommel en andere leuke dingen.
  Ik ga er binnenkort even naar toe voor een voorraadje spuitbussen, kan ik weer van alles pimpen!

  Heb je ondertussen al een idee gekregen over de theepotten-stof?
  Je kan er ook een theemuts van maken, blijf je leuk in hetzelfde thema.

  Je hebt een leuke blog!
  Veel succes met de MAS, jammer dat er geen bussen rijden naar ons winkeltje, anders kon je gezellig eens komen snuffelen en een bakje thee doen... wie weet zie ik je nog weleens.

  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je reageert!!