zondag 11 april 2010

Spanje..

Daar ben ik weer...Even zonder schapen hoor!

Schapetage is nu afgelopen het enige wat ik daarvoor nog moet doen is een verslag maken, blegh. Maar nu ga ik op stage bij een dierenasiel in SPANJE en wel acht weken lang! Leuk he?! Dan zal ik dus weer weinig reageren, sorry.

Ik probeer wel iedereen zijn blog trouw te bezoeken en inspiratie uit te halen, want daar heeb ik op dit moment een tekort aan, inspiratie.
Hebben jullie dat ook wel eens en wat doen jullie daartegen? Ik zit nu dus gewoon een beetje duf en sloom achter de computer weblogs te lezen. Eigenlijk maakt het ook helemaal niks uit dat ik inspiratieloos ben want over een week zit ik al in Spanje! Dus ik ga mij daar gewoon mee bezig houden, kleren uitzoeken, kopen en de koffer inpakken.
Ik hoop dat ik dit daar ga zien..De flamenco...

Ook ben ik in de afgelopen tijd weer thuis gaan wonen, ik ga mij volgend jaar namelijk specialiseren in proefdierkunde en dan is het wat de financieen betreft makkelijker om thuis te wonen.. Ik heb schatten van ouders dus wat dat betreft zal het wel goed komen. Het enige nadeel is dat ik nog mijn tienerkamer heb, een vuurrode muur..Heeft iemand ideeen om dat,met het budget in het oog gehouden, aan te passen?

Nou jongens ik ga dr weer een eind aan breien en lekker verder met het lezen van al jullie blogs!! Fijne zondagavond...

Liefs Liselot.

6 opmerkingen:

  1. Hoi Liselot,leuk om te lezen dat je nu stage gaat lopen bij een asiel in spanje mag ik vragen naar welk asiel je gaat?

    ben zeer benieuwd.

    fijne avond,gr inka en andre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw,wat n avontuur ga je tegemoet!Nog n tienerrkamer en nu n beperkt budget??Kom naar mn erffair op 29 mei of n keer naar mn winkel!
    Mits je van Franse brocante houdt.Goeie tip?
    Groetjes,Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk Lisselot..succes in spanje..........hoop wel dat je blijft bloggen hoor!!

    en?? je volgt me nog niet of wel?? nou fijne week lieve groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Lisselot,alvast heel veel succes in spanje,toppie dat je daar stage gaat lopen.
    wij hebben twee hondjes uit een asiel in la linea geadopteerd en we denken er vaak over om daar eens een handje te gaan helpen,misschien ooit als het wat minder druk is met onze zaak en we er even tussenuit kunnen.
    Dank je wel voor je reactie op onze blog.

    lieve gr inka en andre.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gaaf zeg, stage lopen in Spanje!!! Inderdaad, nu heb je wel even andere dingen aan je hoofd. En waar ik m'n inspiratie opdoe??? Tja toch ook op het internet of heerlijk woonbladen doorsnuffelen.
    En low budget je kamer veranderen? Als je je rode muur weg wilt, gewoon een simpele emmer witte latex (niet die hele goedkope hoor, dan blijf je schilderen en dan wordt het nog duur) en daar daar kun je van alles bij combineren. Ik vind wit een heerlijke basis, of je nu van kleur houdt of van naturel. Succes met alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het gaat goed hè met de volgers! Veel succes gewenst in Spanje. Je hebt wel hele leuke stages. Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je reageert!!